keskiviikko 10. lokakuuta 2007

Kun ei kulje, niin sit ei kulje

Moro!

9.10. Stuttgart, Congresscenter
Sitten kun kehuu hyvää meininkiä, niin tapahtuu jotain...
Ajettiin Ranskasta Stuttgartiin ja aamulla heräsin siihen, kun yskin ihan järjettömästi ja kurkku oli kipeenä. Muistikuvia kesken unien oli se, et heräilin vähän väliä siihen, et peiton alla hikoili ja ilman peittoa paleli. Karmee kurkkukipu siitä sit tuli.
WT:n porukka tuli bussinsa kanssa mestoille joskus 12 aikoihin ja niiden rekkojen piti olla mestoilla jo 10 aikoihin. Rekat tulikin sit vähän ennen yhtä ja mentiin meidän tekniikan kanssa jeesaamaan niitä. Laittelin niiden kans pa:ta pystyyn ja sit kun ei ollu mitään tekemistä, niin menin bussiin lukemaan Baldaccin loppuun. Heräsin kun Viltsu soitti, et ois meidän linjacheckin aika. Koko soundcheckiä ei saatu tehdä myöhästymisen takia. Ei muuten tehny WT:kään.
Keikka meni oikein kivasti, oli ihan hyvä soundi ja mahtava meininki.
Ainiin, aamupäivästä käynnistin mun MacBookin ja ruutuun tuli valkoinen pohja ja kysymysmerkki. Nice. Soittelin Suomeen Tectorin huoltoon ja antoivat ohjeet käynnistää kone Target tilassa, jolloin kone muuttuu kovalevyksi. En vaan löytäny keneltäkään firewireletkua, jolla sais yhdistettyä 2 konetta.
Yöllä siirryttiin Kölniin.

10.10. Köln, E-Werk
Heräsin aamulla taas samaan kurkkukipuun ja yskään ja hermot meni. Kuskin mielestä se johtuu siitä, että bussin takaosan loungen ovi oli ollut kiinni, niin termostaatti menee sekaisin. Mentiin venuelle aamupalalle ja WT:n kosketinsoittajalta löytyi se firewireletku. Ei vaan toinen kone löytäny sitä... Taksilla johonkin applehuoltoon, jonne sain osoitteen Tectorilta. Seppä otti kovalevyn irti ja laittoi sen testipenkkiinsä. Eipä löytäny sekään sitä kovalevyä, joten se on paskana. Vittu. Takuu umpeutui 11 päivää sitten. Pakkohan toi on siihen saada. Eli mulla ei nyt sitten oo konetta, ennen ensvkon tiistaita, jos silloinkaan. Tectorilta sanottiin, et niillä on laitteet, jolla saa pelastettua tiedot sieltä kovalevyltä, mut se maksaa. Menisköhän se vakuutukseen..? Sinne meni ihan helvetillinen kasa tärkeitä sähköposteja ja asiakirjoja. Perkele.

Keikkapaikkana on vanha tehdashalli ja checkissä soundi oli aika holtiton, kun pa soi todella kovaa kivilattialle. WT:n järjestelmäjätkä vaihtui tälle vikalle keikalle ja se halus laittaa tähän pienimpään klubiin koko V-Dosc nyytin yläkerrat. Lujaa tuli. Nyt syömään ja sit hetkeks lukemaan Huukin suosittelemaa kirjaa "Anna minun rakastaa enemmän". Kertoo tytöstä ja pojasta, seurustelemisen vaikeudesta, musiikista, levy-yhtiöstä, perheestä ja kaikesta mahdollisesta. Jokainen varmaan löytää kirjasta itsensä ja monia ongelmia, joita on saattanut kohdata. Aloitin lukemisen viimeyönä ja todella hyvältä vaikuttaa.
Tänään siis on rundin viimeinen yhteinen keikka, joten illalla todnäk käydään jossain afterpartyssa, jolloin vois vaikka kuuma toti maistua!
Huomenna omalle keikalle Erfurtiin, sieltä Puolaan Krakowaan ja välipäivän kautta Köpikseen. Maanantaina iltapäivällä mul ois lento himaan ja sit pari päivää vapaata.
Palailen, jos on jotain järkevää kerrottavaa!

Eipäs muuten ookkaan heti vapaata!
KAIKKI TAVASTIALLE TIISTAINA! KONSERTIN TUOTTO LAHJOITETAAN LYHENTÄMÄTTÖMÄNÄ ERÄÄN KEIKKABUSSIKUSKIN AUTTAMISEKSI!

Ti 16.10.
19-02 "Kuskia ei jätetä"

Flaming Sideburns, Jonna Tervomaa, Markus Nordenstreng & Red Hill All Stars, Jukka Gustavson, John McGregor, The Latebirds, Timo Kiiskinen, Trio Paula Vesala, Tuomo
HUOM!
Ovet avataan klo 19 - soitto alkaa klo 20!!

1 kommentti:

Mikko Kiviniemi kirjoitti...

Jos nyt sattuu käymään niin, että Tectorin mielestä takuu ei kata tuota kovo-ongelmaa, niin soita suoraan Applen tukeen (suominro 0800-96162, maksu tapauskohtainen) ja kerro tilanne. Mikäli eivät suostu takuun jatkamiseen tuon vian osalta, "kimpaannu" ja uhkaile suomen kuluttaja-asiamiehellä, pitäis toimia. Olin aiemmin Humacissa suojatöissä tuolla keinoin saimme lukuisille asiakkaille jatkettua takuuta vastaavissa tapauksissa. Tukeen ei tosin kannata mainita vinkistä mitään :)