torstai 18. lokakuuta 2007

Yes, I know. That is a bit of a problem.

Heippa vuan!

Kotikamaralla siis ollaan ja macbook tuli huollosta tänään. Kovalevy siitä siis oli mennyt, ihan fyysisesti, joten Tectorin testipenkki ei sitä saanu lähtee supattamaan. Takuuseen sen sai menemään, mutta takuukovalevy ois tullu vasta huomenna ja mähän tarvitsen konetta jo viime viikolla... Rikkoutunut levy oli 80G ja uuden 160G nopeen kovon sai hintaan 170€, joten päätin ottaa sen siihen, kun sai sen takuuasennettuna ja valmiiksi samantien. Nyt sit vaan otetaan niitä backuppeja pikkasen tiheemmin. Ja otetaan ne varmuskopiot myös mailista ja kalenterista. Vittu heh. Mul ei oo sit minkään valtakunnan havaintoa tulevista keikoista, mitä on sovittu...

Toissapäivänä oli siis hyväntekeväisyys keikka Tavastialla ja meno oli mahtava! Hyviä bändejä ja lupsakka tunnelma. Mun osalta illan parasta antia oli miksailla Palomäen Roopen kanssa kimpassa muutama bändi. Roope miksas midaksen toisella laidalla laulut, viulut, stilikkaa ja kaikuja ja mä muun backlinen. Ihan mieletöntä supatusta ja toisen komppaamista! Kiitos!

Eilen vietettiin hieman myöhässä rouvan broidin synttäreitä meillä ja mä duunasin meksikotyyppistä kattausta.
Fajitas oli pääjuttu ja asianmukaiset täytteet toimi hienosti. Chitpole (savunmakuinen chilitahna) maustettua karitsaa (ihan törkeen hyvää!!!!!!!), tacomaustettua kanaa, soijalla maustettuja kasviksia (tuoreita paprikoita, papuja, kesäkurpitsaa, sipulia ja valkosipulia), tomaatti-mango-korianteri-sitruunamelissasalsaa (ihan sieluttoman hyvää!) ja sit kaikkee muuta rehua ja kastiketta. Toimi!
Eli aika kiire viikko, kun huomenna ois aamusta lähtö Tervomaan kanssa Mikkeliin ja la Alavudelle. Sunnuntaina ois heti aamusta Tapani Kansan rundin treenit Martinuksessa ja ne jatkuu maanantaina. Huh.
Kaiken sählingin lisäks rouvan frendi soitti eilen, et sen duunipaikasta (K-market Kahveri) oli löytynyt kissa pesuainehyllystä! Joku on siis joko hylännyt kissan, tai sit se on karannu. Ihan mahtava kisu! Se oli viimeyön jollain kaupan asiakkaalla ja haettiin se tänään meille. Kovalla ruokahalulla se on ainakin syönyt, osaa käyttää hiekkalaatikkoa ja on aika hellyydenkipee. Se nimittäin istuu nytkin mun sylissä ja kun kävin vessassa, niin se se tuli siihen oven taakse naukumaan et päästä sisään!
Jos joku löytää jostain ilmoituksen, et tollanen katti on hukassa, niin laita mulle infoa!


-KIERTUERAPORTIN PÄÄTÖS-
11.10. Erfut, Club Zentrum
Heräilin bussista joskus iltapäivän puolella ja totesin, et perillä ollaan.
Eilisillan keikka oli aivan mahtava ja kun sitä V-Doscia tuntui olevan riittävästi, niin päätin pyyhkäistä vikassa biisissä (Lost Boys) lattialta pölyt veks. Ja jumalauta et pölähtikin... Vetelin sellasta 106-108db hitaalla a:lla ja ei ite meinannu pysyä pystyssä... Huhhuh. Järjestelmäjätkä sanoi, et sellanen 8-9db:tä ois vielä varaa. Ei pystyny vetää kovempaa.
Vedon jälkeen annoin WT: miksaajalle Guusille bändin hupparin ja pullon Veteranoa. Kiitteli kovasti. WT:n setin jälkeen lavalle riensi kumartamaan molemmat lämppärit ja mä kipitin etupäähän vielä kerran kiittämään seppiä. Siitä nopsaan taksilla kaupungin toiselle laidalle, jossa oli joku fanien järkkäämä "after show partyparty". Nopeesti pari drinkkiä huiviin ja takas bussille ja liipastiin siis Erfurtiin. Sitä ennen tosin saksalaiset aiheuttivat hieman hämmennystä, kun oltiin ilmeisesti Viltsun kans pakannu peräkärryn päin honkia. Ne pakkaili sitä keskenään 3 kertaa ja kun se avattiin tänään, niin kamat oli lähes 1:1 samanlailla pakattuna...
Eka oma keikka siis ja mestana matala betoniluukku. Pa:na oli d&b: C4, B2 subeilla. Ihan kivasti tuli mekkalaa.
Checkin jälkeen pikainen suihku ja kävelemään kylille. Olipas kivan oloinen kaupunki! Keskustassa ei ollenkaan autoja, vaan todella leveä kävelykatu jossa meni spora, jos johonkin halus. Oli vaan sen verran pimeetä, ettei kauheesti viittiny lähtee kattelee maisemia, vaan käytiin ostoskeskuksessa hönöilemässä.
Veto meni ihan kivasti ja samantien lyötiin kamat kärryyn ja lähettiin ajelemaan kohti Puolaa.

12.10. Krakova, Klub Loch Ness
Paluu arkeen. Sateinen ja harmaa Puola näytti aika masentavalta. Keikkapaikalle hoidettu äänikalusto oli kyl aika mitensennytnätistisanois kirjavaa. Ensiksikin etupää oli rakennettu aivan ravintolan perälle, metrin korokkeelle lipan alle. Siitä käytiin aikamoinen keskustelu, et saatiin se hoidettua edes lattiatasolle. Pa:na oli RCF:n pikku linearray, groundstäkkinä, 4 yläkertaa per puoli. Hivenen matalalla, kun mun naama oli samalla tasolla kuin toisiks alin pömpeli. Laitoin kalustotoimittajan laittamaan kulmat sillai, et se setti soi suurimmaks osaks sinne perälle. Viltsulle olivat tuoneet "melkein" riderin mukaisen monitoritiskin. Tarve on normaalisti minimissään 12aux, niin toi 01V96 ei ihan riitä. Kun siitä mainittiin kalustotoimittajalle, niin hän tokaisi loppurundin hokeman; "Yes, I know. That is a bit of a problem." Sillähän siitä selvittiin...
Samainen heppu sillä Borat aksentilla tokaisi keikan jälkeen mulle näin:
"After one two song not good sound but after that, very nice!"

Master eq:sta oli kans aika veikee. Joutui nimittäin aika reippaasti leikkelemään asioita, jotta ois saanu tarpeeks mökää ilman kiertoefektiä. Subbaset oli sellaset pojoing soundiset ja yläkerta ampu melkein enemmän jengistä lavalle päin kuin sinne tupaan.
Ite keikkahan oli ihan törkeen mahtava! Jengi oli ihan pähkinöinä ja keikan jälkeen tekniikkakin sai jakaa nimmareita. Oikein huppareihin piti kirjoittaa yhelle teknikolle maalitussilla. Huippua! Aina ei tarvii olla ihan vitun hyvät vehkeet/olosuhteet mikäli tunnelma on noin hyvä!
Jouduttiin muuten ensimmäistä kertaa turvautumaan sparelaulumikkin, kun jostain kumman syystä kesken vedon alkoi solistin langaton pätkiä, muuttaa tasoa ja kohisemaan. Hassua. Checkin jälkeen tuli käytyä nopeella pyörähdyksellä taas ostoskeskuksessa, mut ei sieltä jääny käteen muuta, kuin hassu kokemus helvetin ison ostarin karaåkelavasta! Ei siis ite tullu siellä vedettyä, mut tuli seurattua muiden suoriutumista...
Vedon jälkeen kamat traileriin ja kokka kohti Kööpenhaminaa. 1200km edessä...

13.10. ajopäivä
Heräilin rauhakseen ja selvis et ollaan muutaman tunnin päästä Puttgardenin lautassa, joten aamupala sit siellä. Olipas kauheen makuinen snitzeli... Sit päästiin illansuussa köpikseen ja etittiin keskustasta paikkaa bussille. Sellaista ei löytyny, joten ajettiin keskustan ulkopuolelle Scandiciin, josta päätettiin ottaa huoneet. Käytiin ravintolassa syömässä jotain mautonta kala ja sit mä painuin pehkuihin.

14.10. Köpenhamina, Loppen
"Vapaassa! kaupungissa siis veto sellasessa vanhassa (tai siis kaikkihan siel on vanhaa) talossa, jonka yläkerta on baari. Pelkkää puuta, joten checkissä soundi oli törkeen hyvä!
Vedon aikana tilanne hieman muuttui, kun katon rajassa olleet Lacun 115:t jäi pelkästään eturiviin ja samaten backline. Oli aikamoinen taikominen hyvään soundiin koko tupaan. Onnistuihan se sit lopulta jotenkin päin.
Bändi lähti vedon jälkeen kohti lentokenttää ja mä hilpaisin hotelliin, kun mulla oli vasta iltapäivälento.

15.10, Himassa. 2 viikkoa takan kivoja keikkoja, vaikkakin välillä hieman huonoa onneakin matkassa. Oli törkeen nastaa!
Kiitos bändi, Viltsu, Topi, Jürgen, Matzi, Bodo ja Uwe!

Ei kommentteja: